F and F Épületgépészeti megoldások
Kategóriák
Legutóbbi bejegyzések
 

Márkafüggetlen kazán szerviz Tata

Fűtésrendszer automatizálás Tata

 

Kazán szerviz Tata

Önnek dolgozunk.
Az ÉGÁZ gázszolgáltató hivatalos szervizpartnereként,
rövid határidővel végezzük el a különböző tüzeléstechnikai rendszerek garancián túli gépészeti karbantartását,

kazánok precíz javítását,
gyors szervizelését Tatán,

márkától függetlenül.

Kazán szerviz Tata

Kollégáink naprakész szakértelemmel állnak rendelkezésére az elavult, régóta használaton kívüli-, vagy nem működő fűtési rendszerek működőképessé tételében, korszerűsítésében, automatizálásában, igény szerint energetikai tanácsadással.
 

Számunkra a helyszínen felmerülő alkatrész-szükséglet sem jelent akadályt.

 
Fűtésrendszerének meghibásodása esetén, hétvégén is nyugodt szívvel fordulhat hozzánk. Mindig a törekszünk a megbízások hatékony és rövid határidejű elvégzésére (mely azonban sosem történhet a szakszerűség és a jogszabályi korrektség kárára.)

Nálunk hozzáértő kezekben tudhatja otthonának fűtésrendszerét.

Legyen szó akár kazánjavításról, felújításról, akár a rendszer komplett felújításáról, újratervezéséről. Előzetes, ingyenes felméréssel, valamint részletes számítások és jóváhagyott tervek alapján készítjük el álmai fűtésrendszerét régi építésű és új kivitelezésű otthonába egyaránt.

Ránk biztosan számíthat az adminisztrációs feladatoktól az engedélyek beszerzésén át egészen a kivitelezésig
A rendszer egészét átlátó szakértelemmel vállaljuk a mindenkori jogszabályoknak megfelelő, szakszerű fűtésrendszerek terveinek elkészítését, szakszerű, az előzetes terveknek megfelelő kivitelezését, már meglevő rendszerek átalakítását, automatizálását, vezérlések kiépítését akár a legújabb, megújuló fűtés-technológiai trendeknek megfelelően.
 

Velünk a számok terén is előre tervezhet.

 
Ha tüzeléstechnikai rendszerének kisebb-nagyobb felújításán, vagy teljes fűtéskorszerűsítésen gondolkodik, előzetes felmérésünkben nincsenek bújtatott, extra tételek, elszámolásunk minden esetben részletes és rejtett többletköltségektől mentes.

Hozzánk bizalommal fordulhat akkor is, amennyiben telefonos szaktanácsadásra van szüksége, a megoldásban számíthat sok évtizedes szakmai tapasztalatunkra.
Kazán szerviz Tata
Garanciális készülékének hibája esetén javasoljuk, hogy forduljon a garanciát vállaló, illetékes márkaszervizhez. Amennyiben azonban a garancia már nem érvényesíthető, legyen szó kondenzációs-, cirkó-, vagy gázkazán hibafeltárásáról, helyszíni szereléséről, javításáról vagy fűtés-szerelésről, várjuk hívását!

Önnel együtt, előre gondolkodva meghosszabbíthatjuk kazánjának élettartamát rendszeres karbantartással, évenként minimum egyszeri, fűtésszezon előtti készülék-ellenőrzéssel és rendszer vizsgálattal.
 

Kazán szerviz Tata

 
Az elvégzett munkánkra valamint az általunk beépített alkatrészekre, készülékekre egyaránt 3 év garanciát vállalunk!

Fülöp István

 

fulopistvan06@gmail.com

 

+3630 470 29 11

Kazán szervizelés Komárom-Esztergom megyében.
Tata Tatabánya Komárom Győr Ács Bábolna Kisbér Oroszlány Dorog Esztergom