F and F Épületgépészeti megoldások
Kategóriák
Legutóbbi bejegyzések
 

Gázszerelés Tatán és környékén Non-stop

Gázszerelés Tatán és környékén Non-stop

A gázkészülékek szerelése, bekötése, az évenkénti rutinellenőrzés olyan feladatokat jelentenek, amelyeket akár gyorsan is letudhat! Ha pedig hirtelen beüt a krach, és azonnal kell egy megbízható gázszerelő, jó, ha tudja, kihez fordulhat.

Non-stop gázszerelést vállalunk, akár éjszaka is, mert nekünk fontos az ügyfeleink biztonsága, az, hogy kiváltképpen ősszel és télen mindig legyen fűtésük a lakásban. Minden nap, akár hétvégén és ünnepnapokon is fogadjuk hívását, ha gázszerelőre van szüksége.

A földgáz és PB megkönnyíti életünket, fűti a lakásunkat, ezért fontos, hogy mindig rendelkezésre álljon

A földgáz lakossági használatának elterjedése elképesztő mértékben könnyítette meg eleink életét. A jelen kor nyújtott minden alternatíva ellenére még mindig ez a legolcsóbb és legmegbízhatóbb energiaforrások egyike. Teljesen hétköznapi elvárássá vált az, hogy a gáztűzhely, vagy a gázkonvektor minden percben rendelkezésünkre álljon, amikor csak használni akarjuk azokat.

Ugyanilyen jogos elvárás a költséghatékonyság és a biztonság is. Ki vethetné a szemünkre azt, hogy nem akarunk két-háromszoros árat fizetni, csak mert rosszul állították be a tűzhelyet, vagy ha tehetjük, inkább elkerülnénk a lakás felrobbanását egy szivárgó vezeték miatt?

Bízza a gázkészülékek szerelését az ÉGÁZ hivatalos partnerére!

Legyen szó akár gázkonvektor vagy gáztűzhely szereléséről, bekötéséről, vagy gyorsszervizről, érdemes a munkát olyan szakemberre bíznia, akiket az ÉGÁZ gázszolgáltató hivatalos szervizpartnereként ismer el.

Hiszünk abban, hogy a rezsicsökkentés legbiztosabb módja az, ha csak annyi gázért fizet, amit hasznosan el is fogyasztott, méghozzá energiatakarékos, korszerű vagy korszerűsített készülékekkel. Mindezt pedig 24 órás gyorsszolgálattal vállaljuk!

Gázszerelés Tatán, Győrben, Tatbányán, Esztergomban, Dorogon is non-stop

Manapság sajnos egyre többször fordul elő, hogy az embernek azonnal kellene egy szerelő, ám szinte senki sem érhető el, aki mégis, annak hetekre, hónapokra előre betelt a naptára. Ha viszont szivárog a gáz, vagy nem használható a tűzhely, ez igazából senkit sem vigasztal.

Ránk azonban mindig számíthat, mert a hívástól számított legrövidebb időn belül vállaljuk különféle gázkészülékek gyors és szakszerű javítását, karbantartását, rendszeres átvizsgálását. Rövid határidővel végezzük el a garancián túli gépészeti karbantartását a különböző tüzeléstechnikai rendszereknek is.

Ha gondoskodik a nyílászárók cseréjéről, vizsgáltassa felül a gázkészülékeit is!

Egyre több háztartásban döntenek úgy, hogy kicserélik a nyílászárókat. Ez okos döntés, hiszen jelentős megtakarítás érhető el vele, amellett, hogy még szebbé is válik az az otthon, ahol a leharcolt, kopott fakeretek helyett modern műanyag nyílászárók kerülnek beszerelésre.

Azonban sokan elfelejtik, hogy a tökéleteshez közeli hő- és hangszigetelés ára a szellőzés, a levegőcsere. Márpedig a gáz égetéséhez oxigénre van szükség, az pedig hamar elfogy a zárt térben! Ezért aki gondoskodott a tökéletes szigetelésről, mindenképpen gondoskodjon a megfelelő légcseréről is. A gázkészülékek esetén a legalapvetőbb biztonsági tényező az, hogy a készülékeink beüzemelését és javítását, karbantartását csakis szakemberrel végeztessük!

Fűtésrendszerének meghibásodása esetén, hétvégén is nyugodt szívvel fordulhat hozzánk. Mindig a törekszünk a megbízások hatékony és rövid határidejű elvégzésére (amely azonban sosem történhet a szakszerűség és a jogszabályi korrektség kárára.)

Az elvégzett munkánkra valamint az általunk beépített alkatrészekre, készülékekre egyaránt 3 év garanciát vállalunk!

No Comments

Post A Comment