F and F Épületgépészeti megoldások
Kategóriák
Legutóbbi bejegyzések
 

Fűtésrendszer automatizálás

Fűtésrendszer automatizálás

 

Fűtésrendszer automatizálása a nagyobb megtakarítás és komfort érdekében!
A fűtésrendszer automatizálásnak két legnyomósabb oka a komfortérzet növelése és a költségek csökkentése. Mennyivel jobb is egy olyan lakásba hazaérni munka után, amelyik automatikusan szabályozza a fűtésrendszert, hogy mindig az Önnek megfelelő hőmérséklet fogadja!

A költségek ráadásul hamar, már néhány év alatt megtérülnek, és után évről évre növekszik a megtakarítás mértéke.

 

Energiatudatosság és komfortnövelés a fűtésrendszer automatizálásával

 
Hatékony szabályozás és központi irányítás a modern, energiatudatos épületgépészet alapja. Ha új beruházást tervez, vagy a meglévő, elavult fűtést akarja korszerűsíteni, akkor segítünk Önnek!

Az általunk telepített fűtés automatizáló technika révén helyiségenként szabályozhatja a hőmérsékletet, ezzel is csökkentve a költségeket.
A komfortot kétszeresen is növelheti: az alapvető automatizálás már önmagában sokat javít a lakások, irodák, közintézmények légkörén, a távvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy akár mobiltelefonjáról szabályozhassa a hőmérsékletet!
 

Miből áll a fűtésrendszer automatizálása?

 
Amikor fűtésrendszert automatizálunk, az óhatatlanul is együtt jár a korszerűsítéssel. Senki se várja, hogy az 50-100 éves öntöttvas fűtőtestekkel is olyan hatással és sebességgel fogják a leadott hőmennyiséget szabályozni, mint a modern változataikkal.

Az automatizálás magától értetődően több területet érint:

• helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás és profilállítás létrehozása,
• előremenő vízhőmérséklet szabályozásának beállítása,

Bízzon meg minket fűtése korszerűsítésével, automatizálásával, és mi összehangoljuk a különböző fűtési eszközöket – központi/cirko kazán, napkollektor, hőszivattyú – és ha távvezérlést is rendel hozzá, akkor az automatizálás végeztével már mobileszköz segítségével is felügyelheti, irányíthatja a fűtésrendszert!

Ha ugyanis Ön fejlettebb rendszert szeretne, akkor további opciók is a rendelkezésére állnak:

• fűtésrendszer távfelügyelete,
• fogyasztásmérés távfelügyelete.

Kiknek ajánljuk a fűtésrendszerük automatizálását?

Elsősorban azoknak fontos az automatizálás, akik szeretnének kényelmesebben élni otthonukban vagy optimálisabb környezetben dolgozni, azonban ha Önnek a környezettudatosság lényeges szempont, akkor fokozottan ajánlott a fejlesztés!

Az automatizálás révén ugyanis a minimálisra szorítható az energiapazarlás, ami már rövidtávon is csökkenti az ökológiai lábnyomunkat és védi környezetünket. Az automatizált rendszer azoknál a nagyobb társasházaknál gazdaságos kiemelten, ahol az arányos elosztás és elszámolás érdekében a hőmennyiség mérésére is lehetőség van.

A fűtésrendszer automatizálása tehát igazi
Nyertes-Nyertes helyzet,
ami csak az Ön döntésétől függ
minden mást mi intézünk.

Fülöp István

 

fulopistvan06@gmail.com

 

+3630 470 29 11