F and F Épületgépészeti megoldások
Kategóriák
Legutóbbi bejegyzések
 

Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

 

A teljes fűtéskorszerűsítés akár 20-30 százalékkal csökkentheti a családi házak és a társasházak fűtési költségeit. Az is fontos szempont, hogy a környezet terhelése is jelentős mértékben csökken egy korszerű fűtésrendszerrel.
Gondoljon bele, mennyit spórolhatna egy fejlett fűtési rendszerrel, például kondenzációs kazán, vagy egy hőszivattyú telepítésével!
 

Bízzon meg minket a fűtésrendszere korszerűsítésével, hogy a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb áron!

 
A találmányok és újítások korát éljük a fűtéstechnika világában is: hódít a kondenzációs kazántechnika, megjelentek az alacsony hőmérsékletű kazánok.

Ez a két új típusú kazán – a kialakításának köszönhetően – a kiterheltség csökkenésével nem, vagy elhanyagolható mértékben veszít a hasznosítási fokából, ezáltal jelentős pénzt takarítanak meg azonos hatásfok mellett.

Önnek is fontos, hogy a környezet óvása mellett több pénz maradjon a zsebében? Akkor kérjen ajánlatot most tőlünk!
 

Miért éri meg korszerűsíteni a fűtésrendszerét?

 
Az általunk kínált rendszerek számos előnnyel bírnak:

• a korszerűsített fűtési rendszerek biztonságosabbak, mint a hagyományosak: bizonyos új fajták nem kormolnak, nem igényelnek kéményt és a használatukkal megszűnik a szén-monoxid- és a robbanásveszély,
• ha a fűtése korszerűsítéséhez geotermikus energiát használ, független(ebb)é válhat a gázszolgáltatójától, ezzel is pénzt takarítva meg,
• velünk a szerelési munkák pár napig tartanak csak,
• a fűtőkészüléken beállíthatóvá válik, hogy mindig az éppen szükséges energiát adja le,
• a megtakarítás a fűtési szezonban több tízezer forintot is elérheti.
 

Hogyan érhet el még több megtakarítást?

 
Gondolja meg, az Ön háztartásában felhasznált energia akár 80 százalékát is felemésztheti az elavult fűtésrendszer és a meleg víz előállítása! Azonban több olyan épületgépészeti megoldás létezik már, amelyek jelentős beruházás nélkül is javítják a fűtés hatásfokát.
A megtakarítás tovább növelhető, ha a fűtés mellett a meleg víz előállítását is korszerűsíti, például a rendszerhez kapcsolt geotermikus hőszivattyúval, egy hővisszanyerő szellőztető rendszerrel, vagy napkollektorral.

Kérjen ajánlatot tőlünk és segítünk kiszámolni, hogy az Ön esetében mennyi idő alatt térül meg a fűtéskorszerűsítés. Fontos, hogy elengedhetetlen az előzetesen elvégzett gépészeti tervezés a fűtési rendszer szükséges átalakításához.

[row]

Fülöp István

 

fulopistvan06@gmail.com

 

+3630 470 29 11